"Локомотив" (Пловдив) подписа договор с вратаря Ел Харуби

09:20, 24 юни 15 / Спорт 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Локомотив" (Пловдив) се подсили с още един чуждестранен футболист. Договор за 2 години с "черно-белите" подписа вратарят Ясин Ел Харуби, съобщиха от клуба. Той е роден на 29 март 1990 г. и притежава марокански и френски паспорт.

През миналия сезон Ел Харуби пазеше вратата на втородивизионния "Верея" и дори привлече вниманието на ЦСКА. Преди това вратарят се е подвизавал предимно във френски клубове, но има и 14 мача за олимпийския отбор на Мароко.

Ел Харуби вече се присъедини към лагера на "Локомотив" в Банско и днес ще направи първата тренировка с новия си отбор.

"Локомотив" завърши 2:2 срещу "Монтана" в първата си контролна среща от подготвителния период вчера. Спарингът се игра пред около 200 зрители на терена в Добринище. И двете попадения за "черно-белите" отбеляза капитанът Мартин Камбуров през първото полувреме.

В 8-ата минута "Локо" поведе в резултата. Дани Кики изведе с перфектен пас Камбуров сам срещу вратаря на Монтана Василев и капитанът хладнокръвно прати топката в мрежата – 1:0.

В самия край на полувремето Дани Кики хвърли далечен пас към Камбуров, който отново надбяга отбраната на съперника и простреля вратаря за 2:0.

В 69-ата минута "Монтана" намали след гол на Михов, който засече с глава центриране от корнер. При идентична ситуация в 80-ата минута словенецът Матей вкара също с глава за крайното 2:2.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама