"Чаена лъжица промяна" в социалното предприемачество и личностния избор представя в Русе Дарси Лън

09:30, 24 юни 15 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Безплатен уъркшоп на английски език с Дарси Лън на тема „Чаена лъжица промяна“ ще се проведе в 17:30 ч. днес в споделеното работно пространство в Startup Factory в комплекс "Евас" на ул. "Олимпи Панов" в Русе.

Дарси Лън е от Международната фондация на младите професионалисти. Фондацията е със седалище в Австралия и има над 13 годишна история и близо 15 хиляди членове от цял свят. Работата и ежедневието на Дарси са отдадени на мечтата му да види един свят без бедност и недоимък. За последните 15 години Дарси е обиколил повече от 65 страни, изнесъл е над 400 презентации за повече от 40,000 души. Всичко това, благодарение на турнето, което инициира с помощта на международни партньори като "Уницеф", GLOBAL CITIZEN и местни партньори.

В България Дарси Лън среща партньори в лицето на Startup Factory. Именно по тази причина Дарси избира Русе днес и ще изнесе лекция, на която ще представи социалното предприемачество и личностния избор. Това са част от темите, които са ключови за обиколката му, започнала в Южен Судан, минаваща през Таджикистан и Малайзия и завършваща в Тасмания след 5 месеца.

Уъркшопът е с вход свободен и ще се проведе на английски език на 24.06.2015 г. в 17:30 часа. Участниците ще се присъединят към глобална мрежа от социално-ангажирани лидери, която свързва турнето на Дарси. Te могат да се регистрират на сайта на събитието в eventbrite, уточниха организаторите от Startup Factory - първото споделено работно пространство в Русе и JUMP Project- представители на младежката вълна от социални предприемачи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама