Нов пощенски офис обслужва над 6000 пловдивчани в квартал "Съдийски"

15:02, 24 юни 15 / Любопитно 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Главният изпълнителен директор на "Български пощи" ЕАД Деян Дънешки откри днес в Пловдив нов пощенски офис в квартал "Съдийски". Официални гости на събитието бяха зам.-кметът на Община Пловдив Минко Кафтански и кметът на район "Централен" Георги Титюков, съобщиха от "Български пощи".

"Политика ни е да откриваме съвременни пощенски станции на удобни за хората места, за да улесним нашите клиенти и направим услугите ни по-достъпни за тях. Само в Пловдив открихме 3 нови клона и преместихме 2 на по-удобни за хората места. Надяваме се пловдивчани да оценяват нашите усилия", каза Деян Дънешки.

Новият пощенски офис ще обслужва над 6000 граждани в квартал "Съдийски", като им предлага разнообразни услуги и приветливо обслужване.

"Изключително ми е приятно да виждам, че "Български пощи" се развиват и имат нови постижения", сподели зам.-кметът Минчо Кафтански, който е бил директор на регионално управление Пловдив на "Български пощи".

"Приветствам откриването на новият пощенски офис в най-оживения пловдивски квартал "Съдийски". Офисът е близо до хората, което е и политика на общинската администрация", каза кметът на "Централен" Георги Титюков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама