Младеж в Айтос предизвика преследване по улиците и заплаха с пушка

16:04, 24 юни 15 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Екшън с преследване по улиците на Айтос е възникнал в понеделник вечерта, съобщиха от полицията.

Начало на скандала поставил 17-годишният Мариян Серафимов, който, обикаляйки със своя мотопед, преминал по ул. „Васил Левски” покрай група младежи и им показал неприлични жестове. Единият от тях се обадил на баща си – 38-годишният Радостин Андонов, който с автомобила си „Форд Галакси” тръгнал да преследва младежа с мотопеда.

17-годишният айтозлия успял да се прибере в дома си и също се оплакал на баща си Андон. На свой ред татко му скочил в своето „Пежо 206” и заедно със сина си тръгнали да гонят форда на Андонов.

На кръстовището на айтоските улици „Васил Левски” и „Средна гора” двата автомобила се засекли, като след кратка разправия автомобилът „Форд Галакси” заедно с пътуващите в него се оттеглил в неизвестна посока.

По данни на свидетели Андон Серафимов заплашил хората от другия автомобил, държейки пушка с монтирана оптика на нея, след което също тръгнал от мястото на спречкването към дома си. Той е задържан в Районно управление - Айтос за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама