Пловдивски рокаджии дариха апаратура на детската клиника на УМБАЛ "Св. Георги"

16:05, 24 юни 15 / Любопитно 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Детски пулсоксиметър и портативен шестканален електрокардиограф дариха рокаджии на детската клиника към УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив.

"Апаратурата ни е необходима и ще се използва ежедневно, особено ЕКГ апарата", коментира д-р Любов Чочкова – завеждащ на отделението по ревматология и кардиология.

Средствата за техниката бяха събрани на благотворителен концерт преди Шестото издание на PolineROOOCK fest през май. На него участваха РЕНЕГАТ, Krossfire, John Steel, Downer Kill, Enthronement, IVORY TWILIGHT, End Of Pain и Dark Spirit.

"Ще продължаваме да организираме събития в подкрепа на Детската клиника на УМБАЛ "Свети Георги". Следващият благотворителен концерт ще бъде на 3 септември", разказа организаторът Владислав Ботев.

"Уверена съм, че клиниката има нужда от още техника, за да върши по-добре работата си, но трябва да се радваме и на малките неща", сподели и вокалистката на Enthronement Теодора Петрова и допълни: "Не трябва да се отказваме да бъдем добри хора, трябва да сме оптимисти, че нещата ще се подобрят".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама