РЗС обвини Реформаторския блок в плагиатство

11:13, 26 юни 15 / Политика 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Столичната организация на партията на Яне Янев РЗС обвини Реформаторския блок в плагиатство на техни идеи. Повод за коментара бе обявеното преди повече от 10 дни намерение на част от депутатите на РБ да проведат редица срещи с министри, за да ги принудят държавата да влезе в гетата и да реши проблемите в тях, съобщиха от пресцентъра на РЗС.

Хвърлените обвинения са директно срещу Радан Кънев, Вили Лилков и Атанас Атанасов, и тримата от софийската организация на ДСБ. Софийското ръководство на партията на Яне Янев обяви, че „възразява срещу порочната практика политици да крадат чужди идеи и решения, за които те никога не биха се сетили и да ги представят пред обществото като свои“.

„За съжаление на реформаторите напоследък все по рядко им се удава да генерират такива, затова все по-често използват нашите. Не стига, че ни откраднаха идеите за радикална конституционна промяна и дълбока съдебна реформа и са на път да ги провалят тотално, ами сега са започнали да ни крадат цели тези и абзаци от наши програмни документи и позиции. Дори са направили copy-paste на цели изречения“, пише в становището на партията.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама