Цонко Цонев посрещна първите групи за рок феста в Каварна

15:54, 26 юни 15 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Преди минути пристигнаха първите групи, които са част от юбилейното издание на Kavarna Rock 2015. На летище Варна Kamelot и Unisonic бяха посрещнати от много фенове, които ще ги очакват с нетърпение пред сцената  на стадион "Калиакра". Заедно с тях, утре вечер, ще забият Delain и хедлайнерите Within temptation. Майкъл Киске и Кай Ханзен поставиха подписите си на автомобила на Кметъла Цонко Цонев, като обогатиха колекцията от автографи в подвижния музей.

Утре се очаква да пристигнат Within Temptation, които ще бъдат хедлайнери в съботната вечер. Те предпочитат вегетарианска храна и ром, а Twisted Sister, които ще забиват в неделя, са поръчали зад кулисите да имат осигурена текила, кокосова вода и италианска кухня.

По традиция, на рок купона ще има бира в изобилие и задължителното мезе към пивото - кебапчета и кюфтета, които ще разнасят аромати от скарите около стадиона. Наред с това домакините ще предложат още и българско вино и ракия и разбира се емблемата на родната кулинария шопска салата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама