Полицията погна престъпниците в „Меден рудник”

16:23, 02 юли 15 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Десетина души са попаднали под ударите на закона при специализирана полицейска операция на територията на бургаския комплекс „Меден рудник”, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Акцията е проведена с цел да се установят лица, извършили престъпления против собствеността, обявени за общодържавно издирване, както и живеещи в домове без съответната адресна регистрация.

Проверени и профилактирани са общо деветима души, седем от които са родени в Бургас на възраст от 17 до 42 години, както и 44-годишна жена от Поморие и 46-годишен варналия. Петима от мъжете са задържани за срок от 24 часа във връзка с извършени кражби. На 18-годишния С. Ч. е повдигнато обвинение по досъдебно производство от 2014 г. В А. Ф. са установени откраднати от МПС акумулатор и CD Player, които са предадени с протокол за доброволно предаване.

При извършените проверки на два адреса, разположени на ул. „Преображенска” № 29 и „Ален мак” № 46, са установени 46-годишният Д. Т. от Варна и 44-годишната З. У. от Поморие. Те са пребивавали там в нарушение на Закона за гражданската регистрация. Съставени да им актове.

В дом на ул. „Преображенска” № 22 е установена 42-годишната К. С., която не представила документ за самоличност, за което й е съставен акт по Закона за българските документи за самоличност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама