45-годишен австрийски гражданин е в тежко състояние след катастрофата на "Тракия"

13:02, 03 юли 15 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Много тежко е състоянието на 45-годишен австрийски гражданин от турски произход, пътувал в една от колите, които се сблъскаха жестоко тази сутрин на магистрала "Тракия" край Пловдив. Той е с контузия на гръдния кош и корема, 4 счупени ребра отдясно, счупена бедрена кост и капачка на коляното, съобщиха за Пловдив Topnovini.bg от УМБАЛ "Свети Георги".

В колата е пътувало и момче на 17 години, което е прието в пловдивската болница с гръдно-коремна травма и рана на лявата ръка. Травмите са обработени от ортопедичен екип, на място е проведена и консултация с педиатър, обясниха дежурните лекари.

Жена на 45 години и момиче на 14 години, пътували със същата кола, са с контузии на гръдния кош и корема. Всички те са настанени във Втора хирургична клиника, без опасност за живота.

Петият пострадал от катастрофата е 36-годишен български гражданин, с контузия на гръден кош и корем. Настанен е за лечение във Втора хирургична клиника,съобщиха от здравното заведение.

На всички пострадали са направени пълни кръвни изследвания и скенер, уточниха от УМБАЛ "Свети Георги".

Припомняме, че в жестокия сблъсък тази сутрин загубиха живота си дете от колата с австрийска регистрация и шофьорът на другия автомобил, със старозагорски номер.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама