Манолова към Бъчварова: Има ли пилот в самолета, или се е качила само стюардесата

13:34, 03 юли 15 / Политика 25 252 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Любопитна словесна престрелка се заформи между “червеното острие” Мая Манолова и министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова по време на днешния парламентарен контрол.

"Очевидно е, че не сте наясно с настроенията на служителите в МВР и не познавате техните проблеми. Питам се, като не знаете за тези проблеми, кой управлява МВР? Има ли пилот в самолета, или се е качила само стюардесата", попита от трибуната Манолова. По думите й сред органите на реда зрее ново напрежение, защото министърът не изпълнявала задълженията, които е поела пред синдикатите.

"Не ви прави чест да давате лековати и жълти изказвания. Явно не сте си синхронизирали опорните точки с тези, които протестират", контрира я Бъчварова. "От първия ден, в който съм министър, диалогът със синдикатите в МВР е водещ за мен", коментира още тя и допълни, че на полицаите са им дадени конкретни отговори на всички въпроси и искания.

"Някои от поставените проблеми даже вече са решени. По повод униформите. Бяха отпуснати 5 млн. лева и новите униформи вече се раздават. Просто трябваше техническо време", съобщи Бъчварова.

В кулоарите министърът на вътрешните работи уточни пред журналисти, че се чувства като пилот в самолета.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама