Смесен отбор от Каолиново и Нови пазар спечели полицейския футболен турнир в Шумен

16:48, 03 юли 15 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Смесеният отбор от полицейски служители на Каолиново и Нови пазар спечели футболния турнир, организиран днес във връзка с празника на МВР, съобщиха от Областната дирекция в Шумен.

На второ място се класира тимът на Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”- Шумен, а трети на почетната стълбичка се качи тимът от полицейското управление във Велики Преслав. Отличие за голмайстор в турнира бе връчено на  полицай Борис Марков от Велики Преслав, който вкара в противниковата врата  пет гола в три срещи. Грамота за най-добър вратар получи полицай Венцислав Стаменов от Шумен.

Във волейболния турнир спечели тимът от Велики Преслав, следван от отборите на Нови пазар и Шумен.

Безапелационни в надпреварата по тенис на маса бяха служителите на Пожарна безопасност и защита на населението. Те участваха с два отбора и  грабнаха първо и трето място. Втори се класира тимът от Велики Преслав.

Във връзка с професионалния празник на МВР 5 – ти юли с  “Писмена похвала” от директора на ОДМВР- Шумен са наградени 28 служители. Други девет полицейски служители пък са наградени по предложение на началника на РУ- Нови пазар.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама