Хиляди се забавляват сред природата във втория ден на фестивала край Куклен

08:14, 04 юли 15 / Любопитно 25 266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хиляди хора се забавляват и релаксират сред природата вече втори ден на фестивала на открито WakeЪп!, който започна вчера в гората и по поляните над Куклен, по пътя за манастира "Св. св. Козма и Дамян".

В Боровата гора днес ще има занимания по йога, грънчарство, работилница за плетене. От 11 часа отваря врати Къщата на хляба, а по обяд участниците ще могат да се включат в изработване на сандали за бос крак. Рисуване с тепана вълна, иглонабиване и плъстене, ръчна хартия и рисунки във вода и още много интересни занимания са включени в програмата.

Вечерта от 19 часа във веселбата се включват и кукерите от село Столетово. След тях ще има разходка под луната, тъпани и гайди и много музика с "Карандила джуниър", Balkansky DJ set и др.

В Детската зона от 10 часа започват ситуационни игри в лабиринт, а след това ще има наука за деца, уроци по кабагайда за деца, театрално представление, творческо ателие.

Различни събития ще има през целия ден и на Транс сцената, в Айляк зоната и в Боровата гора, при Двете тополи. В Зоната за езда пък ще има уроци за малки и големи.

В неделя, последния ден на фестивала, входът ще бъде със свободен достъп, като по традиция ще започне с народна песен, гайди и хоро по изгрев-слънце. Богатата програма ще продължи и след залеза.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама