Благотворителен концерт за Непал ще се проведе във Варна

08:15, 10 юли 15 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителен концерт с тибетски звънкови купи в подкрепа на пострадалите от земетресенията в Непал ще се състои на 10 юли в Община Варна. Събитието е с вход свободен и ще започне в 18:30 часа. То предоставя възможност на посетителите да се докоснат до лечебните вибрации на Тибетските звънкови купи и до сърцето на Непал, да подкрепят кауза, която доставя помощ директно от хората за хората.

Концертът е под надслов "Едно сърце за Непал" и се организира от Йогини Ма Прем Диана, която е професионален лечител и сертифициран майстор за провеждане на индивидуална и групова терапия с Тибетски звънкови купи. Лечебната им музика въздейства на тялото и ума, успокоява духа, хармонизира енергийното поле, лекува тялото на ниво мембрана на клетката и осигурява пълна релаксация.

След събитията в Непал Йогини Ма Прем Диана поема координацията на проект, който се осъществява чрез следните организации: “Himalayan Social Foundation-HSF”, “Earthquake & Disaster Support Organisation”, “Sorig Clinik for Tibetan Medicine” и други, за директна помощ на пострадалите от земетресението хора.

До момента по проекта е предоставена помощ на нуждаещите се, като са събрани средства от ученици, последователи и съмишленици на Йогини Ма Прем Диана от целия свят. Сега тя идва в България с разказ от първо лице за обстановката в Непал и информация за извършеното.

Благодарение на инициативата продължава събирането на средства от концерти на Йогини Ма Прем Диана по света, които ще бъдат разходвани отново директно за неща от първа необходимост: храна, питейна вода, медикаменти за  пострадали в Катманду и крайните погранични региони на Непал, до които не достига никаква правителствена помощ.

Йогини Ма Прем Диана е възпитаник на Института за Тибетска медицина и Астрология, основан от Далай Лама. Тя е почетен член на “Nepali women and children service society”- неправителствена организация в помощ на майките и децата на Непал. Основател на Prem International® - училище за Вибрационна терапия с Тибетски звънкови купи,  Йога,  Медитация, Аюрведа, "Sai Sacred Healing®".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама