Двама мъже загинаха на място при катастрофи във Варненско

11:07, 10 юли 15 25 371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама мъже, на 27 и 67 години, загинаха на място при две тежки катастрофи във Варненска област тази сутрин. Пътните инциденти се разиграват на територията на общините Вълчи дол и Долни чифлик. Неправилно изпреварване и движение с несъобразена скорост са вероятните причини, довели до трагедиите на пътя, съобщиха от полицията.

Около 8:40 часа тази сутрин на пътя между с. Генерал Киселово и град Вълчи дол е възникнало ПТП, при което е загинал 67-годишен мъж от селото. Същият бил зад волана на лек автомобил "Опел", предприел маневра за изпреварване на камион "Ман” на нерегламентирано за това място, при наличието на десен завой и ограничена видимост.

В резултат на това лекият автомобил се блъска челно в камион "Ивеко". След удара колата е ударена и от камиона, който е изпреварвала. 67-годишният мъж е загинал на място.

Около 10:20 часа, на пътя между с. Гроздьово и гр. Долен чифлик, е възникнало друго тежко ПТП. На място е загинал 27-годишният водач на лек автомобил "Опел”, който е самокатастрофирал. Към момента се изясняват обстоятелствата около този инцидент.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама