Откриха прострелян мъж в автомобила му в "Бояна" (снимки)

12:16, 10 юли 15 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж е намерен мъртъв в луксозен джип на улица „Беловодски път” No. 119 в столичния квартал „Бояна”. Според първоначалната информация, той се казва Лъчезар Иванов и е 50-годишен.

Криминалисти, полицаи и медици прекараха близо 6 часа на мястото на инцидента, за да съберат улики и доказателства за случилото се. Мъжът е открит мъртъв в колата си, с огнестрелна рана в слепоочието. Сигналът за инцидента е подаден на телефон 112 между 9 и 10 ч. сутринта от портиера на намиращата се в непосредствена близост до мястото на инцидента къща. Пред София topnovini.bg той обясни, че е видял ПТП, а след това и простреляния в колата мъж.

Основната версия, по която работят разследващите е самоубийство.

Когато полицията пристига на мястото вратите на колата са заключени, двигателят работи, както и светлините. Не е изключена и версията обаче, че мъжът е причакан и застрелян, докато шофира, а колата се спира в близкото дърво.

Инцидентът е станал на алеята, която води до входа на голяма къща. Именно портиерът е първият очевидец на катастрофата, обясни самият той. Минути след пристигането на полицията от там минават с колата си две момчета. Те са спрени от служители на реда, за да станат поемни лица. Пред репортер на София topnovini.bg момчетата бяха лаконични и все още травмирани от гледката.

„Видяхме простреляния човек в колата му. Дадохме показания като свидетели, изпълнихме гражданския си дълг“, обясниха те

Оказа се, че хората от кв. „Бояна“ или не знаят за инцидента, или са запознати бегло. Никой не каза чия собственост е къщата, пред която беше намерен мъжът. Хората не потвърдиха и да познават човек с името Лъчезар Иванов. Те поясниха, че  живеещите в скъпите къщи във вилната зона на „Бояна“ не общуват с другите хора от квартала.

„Не ги познаваме, нито знаем как изглеждат. Те не слизат надолу по квартала, камо ли да дойдат да пазаруват в малките магазинчета“, разказа служителка в магазин за хранителни стоки в центъра на „Бояна“.

От полицията обясниха, че започват разследване и е рано да се ангажират с каквато и да е информация.

Нова телевизия предаде, че Лъчезар Иванов е известният Лъчо Терориста. Бил е в близкото обкръжение на Братя Галеви и Мето Илиенски, а по непотвърдена информация в колата е открито пресмъртно писмо. 

"24 часа" пък припомня, че Лъчезар Иванов през 1983 г., когато е бил само на 19, е участвал в опит за отвличане на самолета София-Варна и неуспешното му насочване към Виена. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама