Футболистът Петър Курдов е кандидатът на БСП за кмет на район "Северен"

13:05, 10 юли 15 / Политика 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С популярна спортна фигура влизат в предизборната надпревара за районен кмет социалистите от "Северен", съобщиха от пресцентъра на БСП в Пловдив.

Футболистът Петър Курдов е гражданска номинация, но спечели доверието на делегатите на районната конференция, която се проведе снощи.

"Никога не съм бил член на политическа партия, но винаги съм подкрепял лявата политика и съм споделял левите идеи", сподели пред форума Петър Курдов. Той заяви, че с увереност приема отговорността да поведе БСП - Северен към изборна победа.

"Израснал съм с проблемите на пловдивчани и знам как да им помогна, за да ги преодолеем заедно", допълни футболистът и настоящ треньор на ФК "Марица". Именно работата му във футболния тим, чиято база е на територията на района, го среща с много жители на "Северен" и го запознава с техните нужди и грижи.

Петър Курдов е роден на 13 март 1961 г. Той е професионален футболист. Играл е във футболните клубове Марица (Пловдив), Левски (София), Ботев (Пловдив), Локомотив (София), Янтра, Славия, Майнц 05 (Германия) и Майорка (Испания). В момента е треньор на ФК "Марица" (Пловдив). Женен, с двама сина.

Да се прояви като успешен нападател не само във футбола, но и в предстоящата предизборна битка, му пожелаха социалисти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама