124 са свободните места в гимназиите в Благоевградско

15:50, 10 юли 15 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
124 места останаха свободни след второто класиране за прием след седми клас. 32 са свободните места в паралелките по изкуства в Националната хуманитарна гимназия "Свети Свети Кирил и Методий" в Благоевград. Това сочи справката на Topnovini.bg в сайта на  Регионалния инспекторат по образованието.

Изцяло запълнени са паралелките в Езиковата и Природо-математическата гимназии в областния център. И тази година те ще имат по шест паралелки. Свободни места няма и в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Васил Левски". По 26 ученици ще се обучават във всяка една от двете специалности, които училището предлага - "Строителство и архитектура" и "Геодезия".

12 места останаха свободни в Средното общообразователно училище "Свети Климент Охридски" в Благоевград. Те са за чуждоезиков профил "Английски език, френски език, български език и литература и информационни технологии". 10 са свободните места в специалност "Икономика и мениджмънт" в петричката гимназия "Асен Златаров".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама