Плевен ще е домакин на обучение от Политическата академия на ДБГ

15:57, 10 юли 15 / Политика 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заместник-председателите на "Движение България на гражданите" от РБ Димитър Танев и Найден Зеленогорски ще открият в Плевен обучение на Политическата академия на ДБГ на тема "Модерната дясна кампания - ключ към политически успех". Това съобщиха от пресцентъра на партията.

„Движение България на гражданите” провежда второ издание на Политическата си академия с обучение за активисти на движението от Северозападна България, под мотото „Модерната дясна кампания – ключ към политически успех”. Семинарът ще се проведе на 11 юли (събота) в 9,30 часа в Хотел Кайлъка гр. Плевен. На обучението ще присъстват представители на предизборните щабове, кандидати за кметове и съветници и представители на регионалните структури на ДБГ в областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново.

Лектори на обучителния семинар ще бъдат заместник-председателят на ДБГ Димитър Танев, заместник-председател на бюджетната комисия, който ще говори за проблемите и предизвикателствата на предизборната кампания, както и ръководителят на Предизборния щаб на движението Димитър Делчев, секретар на Парламентарната група на РБ, който ще изложи пред активистите основните компоненти в десните политически послания.

Отделни панели от семинара ще бъдат посветени на юридическите параметри, координацията на работата на партийните мрежи на национално ниво и връзките с медиите.
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Stevenepimb 04:13, 17 юни 22

Подбробная информация и дезинсекция клопов в квартире . Компания работает по Москве и МО

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама