Никола Колев е кандидатът на АБВ за кметския пост в Г. Оряховица

16:32, 10 юли 15 / Политика 25 451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Името на Никола Колев – кандидат-кмет от АБВ в Горна Оряховица бе обявено днес във Велико Търново. „ПП АБВ ще се яви на изборите през октомври заедно с Земеделския съюз „Александър Стамболийски“, каза в старата столица лидерът на Политическа партия АБВ Георги Първанов.

“Радвам се, че от тук започваме заедно идеята да си партнираме на местните избори с АБВ”, заяви председателят на Земеделски съюз “Ал. Стамболийски” Спас Панчев.

“За да сме заедно са важни добрите отношениа, които имаме с г-н Първанов, и нашите общи идеи. Убеден съм, че общото участие на местните избори ще даде по-добри резултати”, добави Панчев.

По думите му кандидатите в Г. Оряховица и Лясковец са хора, опитни в местната власт. В Лясковец кандидатът за кмет на АБВ е Петър Зангов. Обявени бяха и кандидатите за кметове на населените места в община Г. Оряховица.

В с. Поликрайще - Зорница Попгеоргиева на 24 години,  с. Първомайци - Стефан Радиков, с. Драганово - Петър Суванджиев, който е 3 мандат кмет на селото, Правда - Кирил Иванов, Крушето - Ивайло Николов – кмет на с. Крушето в мандат 2007 – 2011 г., с. Стрелец - Снежана Златарска и с. Паисий - Милена Костадинова. 

На днеяната пресконференция Георги Първанов коментира предложените промени в Конституцията, като заяви категорично, че АБВ не ги подкрепя. "АБВ би подкрепила евентуални реформи, но ако те бъдат преразгледани, защото АБВ също има предложение", каза председателят на политическата формация. Първанов, каза още, че АБВ е започнала дискусията за съдебна реформа и първа е предложила нов Законопроект за съдебната власт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама