Счупено стъкло едва не рани клиенти на градския транспорт във Варна

17:12, 10 юли 15 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Опасен инцидент с потрошено стъкло на движещ се автобус от обществения транспорт разследва варненската полиция. Основните версии, по които работи дознанието, са вандалски акт и нелепо стечение на обстоятелствата. По чиста случайност постаради няма, съобщиха за Topnovini.bg от полицията.

Тази сутрин, по време на движение, се чупи задното панорамно стъкло на автобус №20. Инцидентът се разиграва в отсечката между Проектанска организация и Червения площад. За случая потвърди председателят на Борда на директорите на общинското дружество "Градски транспорт“ Максим Тодоров. Според него препълненият автобус е замерен с камък.

Шофьорът веднага спрял на най-близката спирка. По думите на Тодоров, след като се убедил, че никой от пътниците не е пострадал, водачът премахнал потрошените парчета и довършил курса до жп гарата. След това прибрал автобуса в служебния гараж.

Междувременно патрул на ІІ РУП веднага бил изпратен на местопроизшествието, за да разследва случая. Общинската транспортна фирма също е започнала своя проверка. Никой от пътувалите в препълнения автобус обаче не е забелязал от къде и как е хвърлен камъкът, довел до счупване на стъклото. Макар да е малко вероятно, все пак е възможно задното панорамно стъкло да се е разширило от жегата и това да е предизвикало счупването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама