Разпространяват анкетни карти от кампанията „Моите идеи ЗА Сливен”

17:20, 10 юли 15 / Политика 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Представители на младежката организация на ГЕРБ в Сливен разпространяват в града анкетни карти от кампанията „Моите идеи ЗА Сливен”. Акцията ще продължи до 5 август. В рамките на един месец всеки гражданин на Сливен може да дава своите предложения и идеи за развитието на общината. За попълнените анкети в офиса на партията е поставена голяма кутия, в която вече постъпиха първите предложения. Анкетните карти могат да се изтеглят и от сайта на ГЕРБ-Сливен  и да се изпратят на e-mail адрес [email protected].

“Граждани се включиха още в деня на стартирането на кампанията и на електронната поща са получени повече от 10 предложения. Част от тях се отнасят за цялостната визия на града, а други – за решаване на конкретни проблеми по квартали. Призовавам повече жители на общината да се включат в кампанията”, каза номинираният за кмет на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев.  

Анкетни карти ще се разпространяват и по населените места. Най-добрите идеи ще бъдат включени в програмата на ГЕРБ за развитието на общината през следващите четири години. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама