Уикенд в ритъма на салса в Русе

11:22, 11 юли 15 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Започва второто издание на Салса уикенд в Русе. Организатор на проявата е клуб "Амигос". Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Общинска фондация "Русе- град на свободния дух". Има участници от няколко държави и се очаква събитието да привлече интереса на стотици русенци и хора, които са в града.

"Фиестата ще бъде много голяма. Довечера стартира шоу програмата- в 21:30 часа пред Общината. Всички гости от чужбина, както и 24 клуба от страната, които тази година участват, ще представят своите шоу програми. Времето е с нас, наистина ще бъде една голяма фиеста за русенци и гостите на града. 

Миналата година отзвукът беше страхотен, хората бяха много доволни. Тази година решихме да повторим и да го направим още по- добро. В уъркшоповете има около 300 участници, а като цяло са повече от 500. Днес се надяваме да дойдат още хора от страната. Има от Румъния и Турция хора, гостите са ни от Италия, Франция, Куба", съобщиха организаторите на проявата.

"Русе е от най- хубавите градове в България. Хората миналата година бяха толкова топли, много емоционални. Наистина стана невероятна фиеста, танцувахме всички заедно. Заради това и благодарение на клуб "Амигос" и Община Русе може да го направим отново.

Като виждаш обичта на хората, че това им харесва, значи ние сме тук на линия да го направим още веднъж. Тези събития дават усмивки и енергия на хората", каза Памбос Агапиу.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама