Затварят за движение улици в централната и старата части на В. Търново

13:11, 11 юли 15 25 243 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Временната организация на движението обхваща няколко дни от месец юли, съобщиха от кметската администрация във Велико Търново.

На 11-ти юли за времето от 21:15 ч. до 22:15 ч., пл. „Цар Асен I“ и околните улици „Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с ул. „Читалищна“ до пл. „Цар Асен I“, ще бъдат ограничени за движение на МПС.

Затварят се ул. „Читалищна“ в участъка от кръстовището с ул. „Михаил Кефалов“ до пл. „Цар Асен I“, ул. „Климент Охридски“ в участъка от пл. „Цар Асен I“ до каменния мост на река „Янтра“, ул. „Никола Пиколо“, ул. „Михаил Кефалов“ - за посоката на движение от кръстовище „Обходен път хълм „Царевец“ - ул. „Крайбрежна“ - ул. „Сливница“ до кръстовището с ул. „Чумерна“.

На 17-ти юли за времето затворена за движение от 17:00 ч. до 18:00 ч. ще бъде участъкът от Студ.стол №2 до МДТ „К. Кисимов“ във връзка с отбелязване на 178 г. от рождението на Васил Левски.

На 18-ти юли за времето от 18:00 ч. до 20:00 ч. или до приключване на мероприятието ограничен за двивжение ще бъде отново участъкът от Студ. стол №2 до сградата на Община Велико Търново за провеждането на дефиле на Международен Фолклорен Фестивал Велико Търново.

От 21:45 ч. до 22:30 ч., се затваря пл. „Цар Асен I“ “ и околните улици „Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с ул. „Читалищна“ до пл. „Цар Асен I“, „Читалищна“ в участъка от кръстовището с ул. „Михаил Кефалов“ до пл. „Цар Асен I“, ул. „Климент Охридски“ в участъка от пл. „Цар Асен I“ до каменния мост на река „Янтра“, ул. „Никола Пиколо“ и ул. „Михаил Кефалов“.

На 22-ри юли се въвежда временна организация на движение на МПС за времето от 21:15 ч. до 22:00 ч., на пл. „Цар Асен I“ и околните улици „Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с „Читалищна“ до пл. „Цар Асен I“, ул. „Читалищна“ в участъка от кръстовището с ул. „Михаил Кефалов“ до пл. „Цар Асен I“, ул. „Климент Охридски“ в участъка от пл. „Цар Асен I“ до каменния мост на река „Янтра“, ул. „Никола Пиколо“ и ул. „Михаил Кефалов“.

На 25-ти юли за времето от 19:00 ч. до 20:00 ч. от Паметника на обесените по ул. „Независимост“ до Летен театър за провеждането на дефиле на Международен Фолклорен Фестивал Велико Търново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама