Икономистка е кандидатът на БСП – Пловдив, за районен кмет на "Тракия"

17:56, 11 юли 15 / Политика 25 256 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Икономистът Добромира Тошева е кандидатът на пловдивските социалисти за районен кмет на "Тракия", решиха единодушно делегатите на районната партийна конференция, провела се днес, съобщиха от БСП.

Тошева е на 47 години с бакалавърски степени по стопанско управление и по счетоводство и контрол, а също и с магистратура по счетоводство и финансов анализ.

Акцент в нейната управленска програма са Белодробна болница, Пречиствателната станция, инфраструктурата на микрорайоните, междублоковите пространства и местата за отдих и спорт.

"Недовършените спирки, забравеният квартал 13 около Скобелева майка и лошото изпълнение на велоалеите са част от проблемите, които хората поставят в спешен порядък", сподели тя. Тошева ще състави пълна карта на критичните въпроси заедно с жителите на "Тракия", за да бъдат сигурни, че нито един от тях няма да бъде пренебрегнат.

"Започваме нов тип кампания", подчерта председателят на социалистите в "Тракия" - Атанас Петков, определяйки рамката "Лице в лице, очи в очи". На него се падна и честта тържествено да връчи електронна членска карта на най-новото попълнение на структурата – 19-годишния Назми Лефтеров.

Пред форума своята дейност отчети и Минка Сърнешка, отговаряща от групата съветници на БСП за район "Тракия". Тя не спести критики за управляващото в момента мнозинство.

"Лобистка коалиция, която гласува заеми, вдига данъци, разпродава общинско имущество и раздава 35-годишни концесии на безценица." Така съветничката описа местната законодателна власт в мандат 2011-2015.

Делегатите на районната конференция приеха решения за предстоящите избори и гласуваха резолюция срещу разполагането на американски войски и командни центрове на НАТО у нас. Те ще предложат на ГС и НС на БСП да започне инициатива за импийчмънт на президента с мотивите, че държавният глава не защита националните интереси на България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама