Над 12 000 фенове ще гледат мача на „Берое“ с „Брьондби”

07:07, 16 юли 15 / Спорт 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 12 000 фенове се очаква да се съберат днес на стадион „Берое” в Стара Загора за срещата от втория кръг на Лига Европа между отборите на „Берое” и „Брьондби” (Копенхаген). Двубоя започва в 20.00 часа на стадиона под Аязмото. Освен старозагорски запалянковци, на стадиона се очаква да пристигнат и около 300 души от Дания.

Заради мача за четири часа днес ще бъде спряно движението на транспортни средства в района на стадион „Берое“, съобщиха от Общината.

За осигуряване на безопасно провеждане на двубоя за времето от 18:00 часа до 22:00 часа ще бъде спряно движението на личен транспорт по улиците, граничещи със стадион „Берое”: по ул. „Берое”, от кръстовището с кръговото движение, до кръстовището с ул. „Проф. Митко Гогошев“; по ул. „Братя Митови”, от кръстовището с кръговото движение, до кръстовището с ул. „Дунав”; по ул. „Княз Ал. Батенберг”, от ул. Ген. Столетов“ до кръстовището с кръгово движение южно от стадион „Берое“.

Движението на личен транспорт в посочения часови интервал ще се осъществява по обходен маршрут: за движещите се посока от юг на север и обратно: ул. „Охрид” – ул. „Проф. Митко Гогошев“ – ул. „Бончо Бонев“.

Водачите трябва да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната сигнализация.

При необходимост Община Стара Загора ще предостави на ръководителя по охрана на мероприятието при ОДМВР, за ползване специализиран автомобил за принудително отстраняване на автомобили.

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мача по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама