Ингмар де Вос връчи наградите на призьорите в Международния младежки лагер по конен спорт

08:12, 16 юли 15 / Спорт 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Президентът на международната федерация по конен спорт Ингмар де Вос връчи наградите на призьорите в Международния младежки лагер на конната база Арбанаси. 22-ма юноши участваха в състезанието. „Причините да съм тук в Бълагрия са две.

Да посетя детския лагер по конен спорт, който се организира с подкрепата на Международната федерация и да се срещна с ръководството на Бълагрската федерация по конен спорт“, каза минути преди награжданването Ингмар де Вос.

"Мисля, че организаторите заедно с треньорите са свършили перфектна работа и сред децата ще има бъдещи шампиони, България е една от водещите държави в конния спорт на Балканския полуостров", допълни още Ингмар де Вос. 

Президентът на международната федерация по конен спорт Ингмар де Вос заедно с президента на българската федерация връчиха наградите на призьорите в Международния младежки лагер на конната база Арбанаси.

Юношите от своя стрна бяха подготвили демонстрация със състезателните си коне.Този уикен конната база в Арбанаси ще бъде домакин на Държавното първенство по обезка за юноши, девойки мъже и жени, както и на държавното състезание по петобой, каза Михаил Костов – тренор в клуба по конен спорт „Калоян“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама