Баща и син се биха в Ивански

10:23, 16 юли 15 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
27-годишен мъж от Ивански ходил до спешното след семеен скандал, а по-късно бил заловен да шофира пиян и без книжка. Това съобщават от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Малко след 20 часа снощи е получен сигнал за възникнал семеен скандал в къща в село Ивански. Съобщено било, че са се скарали баща и син, като по време на скандала бащата нанесъл няколко порезни рани на сина си. На място, за изясняване на ситуацията е изпратен полицейски екип. В болницата за преглед е откаран 27-годишният Н.С. Другият участник в скандала към момента е в неизвестност и се издирва.

Раните на пострадалия били обработени от дежурните медици, след което мъжът е освободен за домашно лечение. Няколко часа по-късно Н.С. е установен да шофира в нетрезво състояние. Около 01 часа за проверка на ул.”Шуменска комуна” в Шумен е спрян водач на лек автомобил Фолксваген “Голф” с шуменска регистрация. Установено било, че зад волана е Н.С. от село Ивански, който не представил свидетелство за управление на моторно превозно средство. След тест с дрегер станало ясно, че освен неправоспособен, водачът е седнал зад волана с 1,32 промила алкохол. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление и е започнато досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама