Задържаха трима младежи, пребили варненец на плажната алея

11:45, 16 юли 15 25 228 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима младежи са задържани за побоя на 34-годишен варненец, който стана на 11-ти срещу 12-ти юли на крайбрежната алея. Единият от извършителите е непълнолетно момче, съобщиха за Topnovini.bg от полицията.

Инцидентът се разиграл около 01:00 часа през нощта пред заведение, намиращо се малко след бариерата край школата за сърф. Двама младежи на по 19-години, единият от които вече е осъждан и тийнейджър, за който засега няма информация дали посещава училище, са нападнали 34-годишния мъж, докато се е разхождал по крайбрежната алея. И тримата са добре познати на органите на реда.

При всички положения причина за побоя са хулигански подбуди, защото нападателите и пострадалият не са се познавали, коментираха от полицията. Има вариант  побойниците да са се припознали и да са решили да уреждат стари сметки или пък просто са били в настроение да се сбият с някой от минувачите.

След побоя пострадалият е настанен за лечение в болница „Св. Анна” с контузия на мозъка. Тримата нападатели са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура във Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама