Емил Димитров-Ревизоро: Виновни за КТБ няма, но има наградени

12:57, 16 юли 15 / Политика 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“До този момент виновни за КТБ няма, но има наградени – целият екип на Иван Искров, който докато беше в БНБ беше лошо, а като напусна, се оказа, че БНБ е най-експертното”, заяви депутатът от “Патриотичния фронт” Емил Димитров-Ревизоро.

Избраникът твърди, че това е “договорено на кафе, при което тези подуправители са били спазарени отново да си останата на постовете с оглед на това, че хиляди хора са загубили парите си в КТБ”. В отговор на въпрос, той заяви, че са “спазарени от ДПС и управляващото мнозинство”.

Димитров припомни, че е бил избран управител, чието единствено качество е било, че през последните години не е бил в България, затова не бил обременен с каквато и да било. “От друга страна екипа му същия, който и до момента. От една страна българите са лоши банкери, а от друга ще продължаваме да работим с тях. Не трябваше да ги укрепват и оплюват по този начин. Сега се оказа – било каквото било, отсега нататък пак също. Дошъл новият управител, погледнал се и станал Симеон Дянков. Нищо друго не видях”, заяви той.

Въпреки острите критики, все още не е ясно дали “Патриотичният фронт” ще подкрепи предложените от новия гуверньор на БНБ Димитър Радев подуправители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама