До края на юли ще са ясни кандидат-кметовете на БСП в Разградско

13:04, 16 юли 15 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До края на месец юли ще бъдат излъчени кандидатите за кметове от БСП в област Разград, съобщиха от пресцентъра на политическата сила.

Конференциите за номиниране на кандидат-кметове и съветници за предстоящите местни избори ще се проведат в периода от 17 до 31 юли. Първата общинска конференция на БСП е в Самуил. Тя е насрочена за14 часа в Клуба на пенсионера в село Голям извор.

На 23 юли от 17.30 часа са конференциите на Общинските съвети на БСП в Завет и Лозница.

На следващия ден - 24 юли, своите номинации за кмет и общински съветници ще излъчат социалистите в Исперих и Цар Калоян. В Исперих конференцията е от 17.30 ч. в залата на Общинския съвет на БСП, а социалистите от Цар Калоян ще заседават от 18 часа в клуба на БСП в село Костанденец.

Конференцията на общинската организация на БСП в Разград ще бъде на 27 юли от 17.30 часа в заседателната зала на хотел „Централ“. Сред номинираните за кметския пост на партийните общински събрания са настоящият кмет на община Разград Денчо Бояджиев, председателят на Общинския съвет Милена Цанева, бившият областен управител Стоян Димитров Ненчев и председателят на Общинската организация на БСП в Разград Елка Неделчева.

На 31 юли ще станат ясни и номинациите на БСП за кмет и общински съветници в община Кубрат. Конференцията на Общинския съвет е насрочена за 18 часа в Клуба на политическата партия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама