Още 8 дни без вода до приключване на водния цикъл в Сливен

13:13, 16 юли 15 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири са участъците, на които предстои подмяна на тръбите по Интегриран проект за водния цикъл на град Сливен, коментира заместник-кметът Румен Стоилов. Той допълни, че за да се извърши тази подмяна, водоподаването в някои от кварталите на Сливен ще бъде прекъсвано още през осем дни до края на август.

Нови строителни площадки и асфалтиране на улици в центъра по проекта тази седмица няма да има, съобщи още Стоилов, а по отношение на асфалтирането подчерта, че през седмицата ще се работи по осем участъка като два са в кв. „Комлука”, а шест в кв. „Клуцохор”.

В кв. „Комлука” асфалт ще бъде положен по  ул. „Булаир”, в участъка между ул. „Сан Стефано” и ул. „Хан Аспарух”, а също и по ул. „Момина сълза” от ул. „Работническа” до ул. „Булаир”.

В кв. „Клуцохор” се очаква да бъдат асфалтирани бул. „6-ти септември”, в участъка между бул. „Тракия” до ул. „Шаркьой”. Ул. „Хилендар” между бул „6-ти септември” и ул. „Хан Крум” и локалното платно на бул. „Тракия” при зала „Асеновец”. В квартала ще се асфалтира още по ул. „Харкан”, в участъка от ул. „Овчарска” до ул. „Алтанлъ Стоян войвода”, както и по улиците „Шаркьой”, в участъка от ул. „Георги Икономов” до № 9 на същата улица и ул. „17-ти януари” от № 59 до ул. „Стефан Серткостов”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама