Приятели на Роман Абрамович идват с яхти в Бургас заради Роби Уилямс

13:45, 16 юли 15 / Любопитно 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рядката възможност да слушаш Роби Уилямс на самия морски бряг привлича все повече туристи от различни краища на света. Руски милионери са правили неколкократни опити да наемат целия остров Света Анастасия за седмицата на фестивала, но той е бил резервиран още в първата седмица след анонса за завръщането на феста и гостуването на британската звезда, съобщават организаторите на SPIRIT of Burgas. В крайна сметка руснаците решили да отседнат в един от близките курорти и да се придвижат до плажа на Бургас с огромните си яхти, откъдето да гледат двучасовото шоу на лошото момче на британската музика.

Веднага след концерта на Роби цялата компания заминава за Ибиза, разкриват приближени до бизнесмените, чиито имена се пазят в тайна. Знае се само, че са близки приятели на Роман Абрамович, който също е сред верните фенове на бившия певец от Take That, като любимата му песен е Angel. Говори се, че в морския град ще пристигнат и влиятелни приятели на Роби Уилямс от Америка, за да видят първия му концерт на морския бряг. Въпреки хилядите си концерти по света Роби за първи път в кариерата си ще пее на плажа.

Освен Роби Уилямс на централния плаж в Бургас и за първи път в България ще се чуят и експлозивните Kasabian, които ще взривят фестивалната сцена на 8-ми август. Магията ще допълнят и Kwabs, Stereo MC’s dj set, Milow, специалната селекция от артисти на The World of Drum and Bass, както и останалите имена от двудневната фестивална програма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама