Интервюират кандидатите за шефове на бургаската екоинспекция

14:54, 16 юли 15 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министерството на околната среда и водите е допуснало до конкурс всички 8 кандидати за поста директор на РИОСВ-Бургас, научи Topnovini.bg. Интервютата са насрочени за 22 юли.

За шефския стол ще се състезават сегашният началник Таня Манолова, бившият директор на инспекцията и настоящ общински съветник от ГЕРБ Бойчо Георгиев, Мария Нейчева, Тодор Вълчев, Живко Куцаров, Пепа Даскалова, Николай Николов и Тонка Атанасова.

Екоминистерството обяви нов конкурс за директор на Регионалната инспекция по околна среда и води в Бургас в средата на месец юни. Това стана два месеца и половина след края на предишната надпревара за шефското място, която завърши без победител, тъй като участници не можаха да покрият нужните критерии.

Интервюто ще включва представяне на идеите на кандидата за организацията на работа на структурата в рамките на не повече от 10 минути. Първият етап от надпреварата бе подбор на документи.

Припомняме, че на предишния конкурс, който претърпя провал, се явиха първоначално 10 кандидати за поста, като до втория етап бяха допуснати осем от тях.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама