Треньорът на "Локомотив" (Пловдив) пожела успешна година за отбора

15:27, 16 юли 15 / Спорт 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Нека си пожелаем да имаме една добра година, да бъдем живи и здрави всички, които се занимаваме с "Локомотив" (Пловдив) и с футбола. Това заяви треньорът на "черно-белите" Христо Колев на пресконференция на Лаута, на която основната тема беше предстоящият първи мач за новия сезон срещу отбора на Славия.

Двубоят е в петък от 18.30 ч. на стадиона в квартал "Овча купел" в София.

"Всяка една премиера, всяко едно начало е доста сложно, така че трябва да бъдем готови във всяка една ситуация. По принцип Славия е доста неудобен съперник за нас, особено в София. Ние сме подготвени за това и ако наистина намерим добрия ритъм и успеем да контролираме нещата – тогава ще имаме добър шанс да постигнем нещо позитивно от този двубой", каза още Колев.

"Единственият ни проблем около състава е липсата на жълтата карта на Зоран Балдовалиев. Ако пристигне до утре, ще успеем да го картотекираме", отбеляза той.

Специално за гостуването на "Славия" отборът ще разчита най-вече на опита. "Имаме доста футболисти с богат опит, които са свикнали да се справят в тежки ситуации, да дават спокойствие в самия отбор и да помагат на по-младите момчета", каза треньорът на "Локо".

"Целта за нас е простичка - като излезем на терена, да изпитваме удоволствие от това нещо, което правим. Да вярваме в това нещо, което правим, да го обичаме и да бъдем мотивирани.  А ако и хората обичат клуба истински, единственото нещо, което се иска от тях, е да присъстват на стадиона и да подкрепят отбора, независимо каква е ситуацията на терена", завърши Колев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама