Календерска: Който не спазва правилата, да отива в покрайнините

18:07, 16 юли 15 / Политика 25 374 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мария Календерска, кандидат за кмет на София, по-популярна като жената до Николай Бареков, се закани да "разбие хегемонията на ГЕРБ в Столична община". Пред бТВ  тя разказа как ще се справи с проблема с ромите като кмета на Каварна Цонко Цонев. Но не можа да обясни какви мерки е предприел той и предложи да има "твърди правила и който не ги спазва - да отива в покрайнините".

Към "моите приятели от "Протестна мрежа" се обърна "жената до Бареков" . Тя ги поздрави за битката за "справедлива система в правосъдието", но ги укори, че не били "принципни". И не пожела да заяви с кого от организацията е приятел. Но те не искали да поддържат контакт с нея.

Но пък заяви, че скоро се била виждала с нейно "приятелче" - кандидат-кмет от Реформаторския блок. Но той не смеел да се снима с нея, защото щели да го "низвергнат".

Календерска се обърна и към депутата Велизар Енчев - с думите "моя колега, така да се каже". И предложи депутатите да могат да се отзовават, като веднага стана ясно към кого е насочена новата мярка - осемте избраника, които напуснаха парламентарната група на Бареков.

Макар че неколкократно отрече "мъжа до нея" да се е финансирал от КТБ, както финансовият министър Владислав Горанов заяви, накрая все пак призна, че той може би е "малка мушица".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама