Бойко Борисов във Фейсбук: На 1 август пускаме движението по целия ЛОТ 4 на АМ „Струма“

21:25, 16 юли 15 / Политика 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„С пускането на движението по последните три километра от ЛОТ 4 от трасето на АМ „Струма“ от днес спестяваме десетките обходи по пътя към Гърция“. Това коментира министър-председателят Бойко Борисов на личната си страница в социалната мрежа.

За момента движението в новопостроения участък на магистралата се извършва двупосочно с временна организация на движението. Борисов уточнява, че това ще продължи до 1 август.

„Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и председателят на АПИ Лазар Лазаров посетиха участъка и ми докладваха, че на 1 август ще бъде пуснато движението по целия ЛОТ 4 на АМ „Струма“ и ще останат само довършителни работи. Министър Павлова ме информира, че работата по изграждането на ЛОТ 4 на АМ „Струма“ продължава в 24-часов режим“, увери премиерът.

С пускането на целия участък от Сандански до Кулата времето за придвижване ще се спести с около един час. Ремонтите обаче не спират дотук. Предстои реконструкция и на пътя, по който до сега минаваше трафикът. Обектът беше замразен за повече от година, което доведе до удължаване на срока на договора с почти две години и затруднения за живеещите и работещите в района.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама