Разходка с моторна лодка - най-новата атракция в Слънчев бряг

10:44, 19 юли 15 / Любопитно 25 1247 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Панорамна разходка с луксозна моторна лодка е най-новата атракция на южния плаж в курорта Слънчев бряг. Началото на дестинацията е от Какао бийч. Круизи се правят всеки ден по крайбрежието на Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас и Елените. Единственото условие е надеждна прогноза за времето, твърди капитанът на морското бижу.

Моторницата е за 8 пасажери. Цената на лятната атракция е 37 лева на човек за половин часово морско приключение. Едночасов крайбрежен излет е 62 лева. За туристите, които искат да се носят повече време над водата се предлага и двучасов круиз. На борда те се глезят с безплатно вино, шампанско и безалкохолни напитки. Капитанът на моторницата твърди, че луксозната лодка, приятната музика и атмосфера предразполагат гостите към веселие и танци.

Романтичната екскурзия може да се наеме и от по-малък брой пасажери. Лодката може да се използва и за риболовна разходка. Цената за рибарското удоволствие е същата като при другите разходки, въпреки че маршрутът може да бъде посочен от самите туристи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама