Спират водата в столичните квартали „Дружба“, „Лозенец“ и „Княжево“

07:25, 21 юли 15 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. 513 кв. „Христо Ботев“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 511, жп линия, ул. „Владимир Минков – Лотко“, ул. „Георги Спасов“, ул. „Мими Балканска“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на до бл. 110жк. „Дружба“ I , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 117, бл. 116, бл. 110.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Майор Томпсън“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Майор Томпсън“ от ул. „Драгалевска“ до ул. „Плачковица“, по ул. „Трепетлика“ от ул. „Люботрън“ до ул. „Пeрсенк“, по ул. „Люботрън“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Драгалевска“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на на ул. „Айдемир“, жк. „Дървеница“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 10, по ул. „Айдемир“ от ул. „Проф. Стоян Киркович“ до ул. „Белимел“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буките“ кв. „Бояна“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18 :00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Буките“.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Кавак“, кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кавак“, ул. „Медвен“.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама