Цветанов сред гостите на номинационното събрание за общински съветници на ГЕРБ в Сливен

08:32, 21 юли 15 / Политика 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов присъства на номинационното събрание за общински съветници в Сливен. Пред делегатите той заяви, че е удовлетворен от работата на ГЕРБ в Сливен. „Няма друга партия освен ГЕРБ в България, която да има такъв реален политически живот, която да е носила и да носи реална политическа отговорност. Няма друга такава партия в България, която да е повторила управленски мандат и няма партия у нас, на която да предстои да повтори за трети път успеха си на местните избори през есента“, каза Цветанов.

Цветанов подчерта, че ГЕРБ е единствената партия, която защитава интереса на хората, затова ГЕРБ трябва да има успешен управленски мандат в Сливен. „За да го гарантираме, трябва да минем през сериозна и убедителна победа на местните избори. ГЕРБ наруши статуквото и направи промяна“, посочи той. Зам.-председателят на ГЕРБ даде висока оценка на работата на народните представители от сливенски избирателен район. Цветан Цветанов даде за пример министърът на земеделието и храните Десислава Танева, която представлява подобаващо цялата сливенска област в Министерски съвет.

Според Цветан Цветанов общинските съветници са едни от най-важните фактори за успеха на всеки кмет. „Стефан Радев е безспорен капацитет със сериозен потенциал. ГЕРБ – Сливен не е имала такава консолидация около номинация за кмет. Той е човекът, който е най-подготвен и  от когото няма да се срамуваме“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Предстои листата с номинираните за общински съветници от ГЕРБ да бъде одобрена от Изпълнителната комисия на партията.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама