Разбиха ферма за марихуана в к-с „Славейков”

16:44, 21 юли 15 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията разкри ферма за производство на марихуана в бургаския комплекс "Славейков", съобщиха от пресцентъра на полицията. Неин собственик е 31-годишен бургазлия.

Служителите на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас влезли в апартамент на бл. 165 в к-с „Славейков”. Там се натъкнали на помещения, пригодени за цялостен процес по производство на марихуана / засяване, отглеждане, поливане и сушене на готовата продукция/. Жилището е било наето под наем от 31-годишния бургазлия.

Открити и иззети са множество канабисови растения с различна височина, както и суха зелена тревна маса, подготвена за пласиране. Точното количество на намерените наркотични вещества предстои да бъде установено.

Намерените специални соларни лампи, вентилационни съоръжения и овлажнители на въздуха са иззети по надлежния ред. Иззети са и канабисовите растения и готова листна маса, като предстои назначаването на експертизи за уточняване на количеството тетрахидроканабинол.

Работата по случая продължава от служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама