Мият улиците на Сливен през нощта

08:48, 22 юли 15 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Миенето на улиците в Сливен продължава по график, съобщават от общината. Тази седмица се освежават улиците в централна градска част, големите  булеварди и пътни артерии, свързващи кварталите. Миенето се извършва в късните часове на денонощието и трябва да продължи и следващите два месеца.

Графикът  е съобразен с хода на проекта за водния цикъл. Тъй като в момента се работи по ул. „Великокняжевска”, вместо нея е измита  ул. „Райна княгиня“.  До края на седмицата ще бъде измита и улицата от сградата на Съдебната палата до Райфайзен банк, както и бул. „Цар Симеон“ до Дамарски мост.

От Общината съобщават, че миналата седмица са измити булевардите „Ген. Скобелев“ и „Хаджи Димитър“ от Виенската сладкарница до кръстовището с бул. „Братя Миладинови“, ул. „Ген. Драгомиров“, ул. „Никола Карев“, ул. „Славянска“ и ул. „Димитър Добрович“ от Областна администрация Сливен до бул. „Хаджи Димитър“.

Тази седмица миенето продължава до кръстовището на бул. „Цар Симеон“ и бул. „Братя Миладинови“, а след това - от другата страна на река Асеновска -  по бул. „Стефан Караджа“ до сградата на ДКЦ 2. В района на пътен възел Розова градина всички улици са измити по график, с изключение на ул. „Радой Ралин”, на която се извършват ремонтни дейности.

Съгласно договора между община Сливен и „Грийн партнърс“ на територията на Сливен трябва да бъдат измити улици, възлизащи на 360 декара на месец. Миенето включва уличните ленти и прилежащите тротоари и се извършва с маркуч и водоноска. До края на месеца ще бъдат обхванати булевардите „Бургаско шосе“, „Георги Данчев“ и Ямболски подход.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама