Читателите на Topnovini.bg пращат на балотаж Любомир Христов и Красимир Костов

10:59, 22 юли 15 / Политика 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ако изборите за кмет бяха днес, 32% от читателите на Topnovini.bg биха подкрепили народният представител от Шумен Любомир Христов. Това сочат резултати от анкета в информационния сайт Topnovini.bg, в която са участвали 745 души.

На въпрос: „Кого предпочитате за кмет на Шумен?”, 238 души отговарят, че ще гласуват за депутата, чиято кандидатура бе издигната от ПП ГЕРБ.

Зад настоящия градоначалник Красимир Костов, който ще се бори за трети кметски мандат, застават 26 на сто от читателите на Topnovini.bg. 190 от гласувалите в анкетата биха дали вота си за кандидата на БСП.

43% (317 души) от гласувалите в анкетата обявяват, че подкрепят друг кандидат за кмет.

Според резултатите от анкетата читателите на Topnovini.bg изпращат на балотаж Любомир Христов и Красимир Костов, тъй като никой от тях не е събрал над 50% от гласовете.

Освен кандидатите за градоначалници на ГЕРБ и БСП, до момента е ясно и името на претендента за кметския стол на АБВ – адвокат Пламен Петков. В Реформаторския блок и ДПС все още обсъждат номинации. Очаква се имената на техните кандидат-кметове да станат ясни през август.

Кого предпочитате за кмет на Шумен?

Любомир Христов 32% Красимир Костов 26% Друг - 43%

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама