Разбиха нарколаборатория в сливенския квартал „Комлука"

14:18, 22 юли 15 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредната лаборатория за производство на синтетичен наркотик е разбита в Сливен. При спецакция проведена вчера в квартал „Комлука” под надзора на Окръжна прокуратура  криминалисти задържаха четирима по случая.

Лабораторията е петата от началото на годината, разкрита от служители на ОД на МВР-Сливен.

При извършване на процесуално-следствени действия на адрес в квартал „Комлука” в момент на производство на наркотик са задържани криминало проявените М.М.(26г.) и С.Т.(26г.) от Сливен. Задържани са и двама, без криминални регистрации, на  21 и 29 години. Иззети са метамфетамин, канабис, прекурсори, съдове и предмети, необходими за производството на синтетичен наркотик. Четиримата са задържани за 24 часа.

Работата по случая продължава от служители на РУ-Сливен.

Образувано е досъдебно производство.

Полицейските операции по задържане на лица, занимаващи се с производството и разпространение на наркотични вещества на територията на ОД на МВР-Сливен продължават. Ежедневни проверки по линия “Наркотици” се извършват на територията на  градовете Сливен, Нова Загора, Котел и  Твърдица. Районите на училищата остават под наблюдение и през  ваканционния период. Полицейско присъствие и наблюдение по линия “Наркотици”  има в районите на заведения, игрални зали, спортни площадки. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама