Столичани ще пътуват към Spirit of Burgas с Robbie Williams EnterTRAIN

16:43, 22 юли 15 / Култура 25 673 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
БДЖ ще осигури допълнителни вагони за столичаните, които ще посетят летния фестивал Spirit of Burgas на 7 и 8 август. В дните на фестивала към бързия влак София-Бургас-София ще бъдат включени специално брандирани за събитието вагони.

От БДЖ са помислили както за бързината на пътуващите към Бургас, така и за доброто им настроение в очакване на фестивала. Между 7 и 9 август влаковете за и от Бургас ще пътуват директно, без да се налага превоз на пътниците с автобуси поради извършваните ремонтни дейности по железния път от Национална компания „Железопътна инфраструктура”.

В първия ден на SPIRIT of Burgas и в деня след неговото провеждане символично нареченият Robbie Williams EnterTRAIN ще разполага с вагон-бистро, специална озвучителна система и диджей, които ще направят пътуването на меломаните повече от забавно и приятно.

На 7-и август Robbie Williams EnterTRAIN ще замине сутринта от Централна гара София и ще пристигне следобедните часове в гара Бургас. На 9-и август влакът ще тръгне от Бургас в ранните следобедни часове и ще пристигне вечерта в гара София.

Предварителната продажба на двупосочни билети започва от утре. Другата приятна новина е, че билетите за Robbie Williams EnterTRAIN ще се продават с 20% отстъпки. Така за пътуване в двете посоки меломаните ще платят едва 31.30 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама