„Нефтохимик“ ще играе с аржентинци, талант на „шейховете“ става национал

17:50, 22 юли 15 / Спорт 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Нефтохимик“ уреди изключително престижна приятелска среща с най-стария футболен отбор на Буенос Айрес, съобщиха от пресслужбата на бургазлии. Ветерани на клуба съвместно със звезди на българския футбол ще премерят сили с аржентинците следващата неделя (2-и август) от 18:30 часа на стадиона в Българово. Латиноамериканците сами са изявили желание да играят срещу „шейховете” и са отправили покана Нефтохимик да върне гостуването следващата година.

Цяла аржентинска делегация се очаква да пристигне в града следващата седмица. Гостите ще бъдат посрещнати от представители на Община Бургас, а повече подробности ще бъдат дадени на специална пресконференция.

Същевременно футболист на „Нефтохимик“ получи повиквателна за лагер-сбора на националния отбор на България до 19 години. Това е централният защитник на „шейховете” Димитър Дончев.

Лагерът на трикольорите е от 26 до 29 юли и ще се проведе в София. Отборът се събира на 26 юли в 13:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Наставник на тази формация е известният футболист от близкото минало Светослав Тодоров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама