"Пътна полиция" с нова акция в Пловдив

18:20, 22 юли 15 25 587 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специализирана полицейска акция по метода "широкообхватен контрол" ще проведат служителите на сектор "Пътна полиция" - Пловдив, на 23 юли, четвъртък, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

За времето от 00,00 до 02,30 часа екипите ще патрулират на бул."Пещерско шосе" и ул."Елин Пелин". Служителите ще следят главно за правоспособност и употреба на алкохол, поясниха от полицията.

Между 02,30 и 05,00 часа екипите ще са на бул."Васил Априлов" и ул. "Напредък". От 09,00 до 11,00 часа пък ще се преместят на Карловско шосе - след пътен възел Труд.
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 17:35, 26 окт 20

Уважаеми господа,
живея в гр.Пловдив и от 40г. притежавам документ за правооправление и от толкова години шофирав непрекъснато и ако до преди около 10 г- шофирането за мен беше удоволствие , то сега е кошмар.Държа да отбележа, че никога не съм саткционирана за нарушение на правилата за движение по
пътищата, не съм имала ПТП.Последните години шофирането в града е изключително опосно поради неспазване масово на правилата за движение.Навъдиха се т. нар. "кифли " и "баровци",които са господари на пътя-шофират с много над разрешената скорост в градски условия, в едната си ръка държат телефони/макар, че колите висок клас,които управляват имат bluetooth връзка, която очевидно не могат да активират поради високия им коефициент на интелигентност/.Истината е ,че контрол липсва.Камери има на 3-4 места, пътен патрул липсва на критичните места в града.По маршрута, по който пътувам всеки ден рядко виждам пътен патрул обикновено под сянката на някое дърво или на отсечка,която не позволява по висока скорост.
Днес шофьор на градски транспорт по линия 116 и автомобилът след него преминаха на червен светофар.Минута по- късно спрях на кръгово кръстовище до автомобилът преминал на червено и го попитах защо го направи- отговорът беше "тъпа селянка, мърла и пр."
Къде сте господа полицаи.на протестите за запрати сте многобройни , а на пътя ви няма никакви.Замислете се дали си заслужавате заплатите.Аз самата имам висше образование и работя за 700 лв. месечна заплата, но си изпълнявам служебните задължения, защото това е мой избор също като вас.Никой насила не ви е карал да ставате полицаи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама