БДЖ пуска специален влак за Спирита, кръстен на Роби Уилямс

18:47, 22 юли 15 / Любопитно 25 493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„БДЖ – Пътнически превози“ и организаторите на тазгодишния SPIRIT of Burgas подготвят специален музикален влак за всички посетители на фестивала. Влакът ще се движи в посока София-Бургас и обратно до седмица преди и по време на Спирита - в първия ден (7-и август) и в деня след неговото провеждане (9-и август). Символично наречения Robbie Williams EnterTRAIN ще разполага с бар, вагон с озвучителна система и диджей, които ще направят пътя до Бургас повече от забавен и приятен.

Robbie Williams EnterTRAIN ще тръгне рано сутринта, за да избегне горещините и ще се движи със следното разписание във фестивалните дни:

На 07.08.2015 г. влакът ще замине от Централна гара София в 07:45 ч. - Карлово – 10:15 ч. - Казанлък – 11:18 ч. - Сливен – 12:59 ч. и ще пристигне в Бургас малко преди 15:00 ч.;

На 09.08.2015 г. влакът ще потегли от гара Бургас в 13:45 ч. Сливен – 15:55 ч.- Казанлък – 17:37 ч. - Карлово – 18:45 ч. и ще пристигне в София в 21:05 ч.

Предварителната продажба на двупосочни билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN по маршрута София – Бургас – София стартира от утре (23-и юли). Билетите за специално брандираните вагони на влака ще се продават с 20 % намаление съгласно тарифата по релационни цени само срещу закупен билет за събитието на всички билетни каси в железопътните гари и бюра в страната. Цената на билета със задължителна резервация за пътуване в двете посоки (София – Бургас – София) ще бъде 31.30 лв. Посетителите на SPIRIT of Burgas, които желаят да пътуват с Robbie Williams EnterTRAIN, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета (отстъпки за пътуване на учащи и групи).

Подробна информация за закупуването на билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN може да бъде получена от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с билетните каси в гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач (www.bdz.bg).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама