Две жени пострадаха в катастрофа заради разлив на масло от аварирала пожарна

14:59, 23 юли 15 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две млади жени пострадаха при катастрофа по пътя между Тервел и Кочмар, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.    

Пътният инцидент е станал около 10 часа в сряда, на около 5 км преди град Тервел. Там при авария на противопожарен автомобил на РСПБЗН Тервел е направен разлив на моторно масло по пътното платно, с дължина около 500 метра. Непосредствено след аварията, в резултат на несъобразена с пътните условия скорост и замърсения въздух, водачът на „Фолксваген Шаран” губи контрол над автомобила. За да избегне удар с намаляващия скоростта пред него лек автомобил „Ситроен Немо”, предприема маневра и навлиза в насрещното платно за движение. При това се удря челно в идващия насреща лек автомобил „Пежо 206”.

При катастрофата са пострадали пътуваща във Фолксвагена млада жена на 22 години, която е с контузна рана на главата, както и 24-годишната водачка на „Пежо 206”, която е с фрактура на краката. Двете пострадали са настанени за лечение в болницата в Добрич, без опасност за живота. По случая е образувано следствено дело.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама