Пловдивчани пробват безплатна тренировка по кикбокс

15:07, 23 юли 15 / Спорт 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В безплатна тренировка по кикбокс на открито могат да се включат пловдивчани в неделя (26 юли) от 11 часа пред магазин "Декатлон".

В спортното събитие могат да се пробват всички възрастни и деца над 5-6 г. Тренировката ще е подходяща за момчета и момичета, които желаят да се докоснат до този вид спорт, уточниха организаторите от "Декатлон" и спортен клуб "Терес".

На всички участници ще бъдат раздадени талони за безплатни тренировки. Необходимо е само да си направят регистрация до петък, 24 юли.

"Призоваваме всеки, който има желание да усети какво е да се тренира кикбокс, да се включи в тренировката. Тя ще е подходяща за начинаещи, каквито се очаква да са повечето участници", приканват организаторите.

"Осъзнаваме, че само с една тренировка е трудно човек да усети дали това е неговият спорт, затова ще предоставим талони на всички участници за безплатни тренировки в нашия клуб. Както обичам да казвам: "Едно дете повече в залата е едно дете по-малко на улицата", коментира треньорът по кикбокс Николай Драганов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама