Мениджърите на "Булстрад Арена" представиха предимствата й (видео + снимки)

15:12, 23 юли 15 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Залата е с най-висок клас спортно оборудване, което може да съществува в България, и отговаря на абсолютно всички изисквания - било то европейски или световни, по отношение на спортовете, които тя може да приеме. В тази връзка първото значимо спортно събитие, което ще домакинстваме, е квалификацията по баскетбол за мъже, която ще се играе през месец ноември". Това заявиха мениджърите на зала "Булстрад Арена" Борислав Велков и Иван Драндийски, броени часове преди официалното откриване на съоръжението. 

До този момент вече са договорени над 10 големи събития, които предстои да се проведат, като само до края на годината предстои световното първенство по спортни танци, както и концертите на "Nazareth", "Lord of the dance", Горан Брегович, представление на Грузинския национален балет. 

Очаква се да бъде привлечена и голяма румънска публика, тъй като е сключен договор с най-голямата билетна компания, която има централен офис в Букурещ. От друга страна се проучват множество варианти за медийни партньорства и реклама в Румъния, вече има контакти с основните промоутъри, федерации и министерства. "Направено е всичко необходимо за добро медийно присъствие, и очакваме голям интерес от нашата северна съседка", коментира още Иван Драндийски. 

"Залата се менажира с много желание, много внимание към всеки детаил, и мисъл на първо място към сигурността на всички присъстващи. Ние нямаме работно време, но пък много си обичаме работата и я вършим с желание", заяви от своя страна Борислав Велков. 

Двамата мениджъри представиха подробно 6-те VIP ложи, президентската ложа, "командния център" който следи за сигурността чрез цялостно видео наблюдение, акустичното обезпечаване на залата, и други подробности, които посетителите ще имат възможност да наблюдават още на първото голямо събитие - концертът на примата на българската естрада Лили Иванова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама